Bij Muziekfabriek Hardenberg kun je gitaarles nemen op een akoestische, elektrische en een basgitaar.

Voor beginners wordt de akoestische gitaar aangeraden. De akoestische gitaar is in aanschaf een stuk voordeliger en is in de basis niet anders dan een elektrische gitaar. Wil je spelen in een band, dan is de elektrische gitaar een aanrader.

Je leert al spelend de grondtonen, het stemmen van de snaren, de maatsoorten, de ritmiek en natuurlijk de akkoorden.

Uitgangspunt van de gitaarles is dat we je favoriete muziek spelen. Het is erg belangrijk om te weten wat jij wilt, dus draag gerust je eigen muziek aan. Hoe snel je het kunt spelen hangt af van je talent en de tijd die je zelf besteed aan het oefenen. Als je nog geen eigen instrument hebt dan zal ik de eerste les uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Even voorstellen: Erik van ’t Holt

Mijn naam is Erik van ’t Holt.  Vanaf het eerste moment dat ik een gitaar in de handen kreeg was ik verkocht. Ik ben op mijn 12e begonnen met gitaar spelen en ik heb inmiddels heel wat ervaring opgedaan.

Muziek maken doet mij goed heeft mij ook veel goeds gebracht. Ik tour al meer dan 17 jaar met The Heinoos door het hele land. Elk optreden is een feest en elk optreden blijf ik mij verbazen over wat er met een gitaar mogelijk is.

Ik wil mijn enthousiasme graag overbrengen op anderen. Daarom heb ik mijn garage omgebouwd tot studio. Hier kan ik op professionele wijze gitaarles geven. Uitgangspunt blijft natuurlijk altijd dat je moet spelen wat je zelf leuk vindt. Dit heeft mij ook altijd gemotiveerd en gestimuleerd.

Tarieven

Tarieven jonger dan 21
Ben je jonger dan 21 jaar dan gelden de volgende tarieven:

  • Individueel les: € 18,00
  • Tweewekelijks individueel les: € 21,00
  • Duoles: € 11,00 per persoon
  • Tweewekelijks duoles: € 12,50 per persoon

Tarieven ouder dan 21
Ben je ouder dan 21 jaar dan wordt het tarief belast met 21% BTW.

  • Individueel les: € 21,78
  • Tweewekelijks individueel les: € 25,41
  • Duoles: € 13,31 per persoon
  • Tweewekelijks duoles: € 15,13 per persoon

Individuele lessen en duolessen duren een half uur.

Meer weten?

Je mag altijd mailen of bellen op 06-52883330.

Gratis proefles

Je kunt een gratis proefles volgen. Tijdens de proefles kun je kijken of je gitaar spelen echt leuk vindt en je kunt kennismaken met de docent. De proefles is gratis en je bent tot niets verplicht.
Als je onderstaand formulier invult nemen we contact met je op om een afspraak te maken.