Bij Muziekfabriek Hardenberg kun je gitaarles nemen op een akoestische, elektrische en een basgitaar.

Voor beginners wordt de akoestische gitaar aangeraden. De akoestische gitaar is in aanschaf een stuk voordeliger en is in de basis niet anders dan een elektrische gitaar. Wil je spelen in een band, dan is de elektrische gitaar een aanrader.

Je leert al spelend de grondtonen, het stemmen van de snaren, de maatsoorten, de ritmiek en natuurlijk de akkoorden.

Uitgangspunt van de gitaarles is dat we je favoriete muziek spelen. Het is erg belangrijk om te weten wat jij wilt, dus draag gerust je eigen muziek aan. Hoe snel je het kunt spelen hangt af van je talent en de tijd die je zelf besteed aan het oefenen. Als je nog geen eigen instrument hebt dan zal ik de eerste les uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Even voorstellen: Henri Timmerman

Mijn naam is Henri Timmerman. Op mijn achtste begon ik als slagwerker bij muziekvereniging SDG in Ommen en kwam er al snel achter dat muziek maken echt mijn ding was. Naast ongestemd slagwerk speelde ik hier ook melodisch slagwerk en om mijn melodische kennis te vergroten ben ik piano gaan spelen. Als toetsenist heb ik vanaf dat moment in meerdere bands gespeeld. Zo heb ik mee mogen spelen in de theatershow van The Heinoos in 2014.
Met het behalen van mijn instructeursdiploma ben ik begonnen met les geven in de slagwerkwereld. Als instructeur en docent ben ik verbonden aan muziekvereniging Hasselts Fanfare in Hasselt en De Eendracht in Hardenberg. Daarnaast geef ik drumles bij Slagwerkspeciaalzaak en Opleidingshuis De Tambourijn in Borne. Wegens uitval van een docent ben ik hier de afgelopen jaren ook begonnen met het geven van keyboardlessen.
Naast het actief muziek maken houd ik mij ook bezig met componeren en arrangeren voor verschillende bezettingen.

Tarieven

Tarieven jonger dan 21
Ben je jonger dan 21 jaar dan gelden de volgende tarieven:

  • Individueel les: € 18,00
  • Tweewekelijks individueel les: € 21,00
  • Duoles: € 11,00 per persoon
  • Tweewekelijks duoles: € 12,50 per persoon

Tarieven ouder dan 21
Ben je ouder dan 21 jaar dan wordt het tarief belast met 21% BTW.

  • Individueel les: € 21,78
  • Tweewekelijks individueel les: € 25,41
  • Duoles: € 13,31 per persoon
  • Tweewekelijks duoles: € 15,13 per persoon

Individuele lessen en duolessen duren een half uur.

Meer weten?

Je mag altijd mailen of bellen op 06-52883330.

Gratis proefles

Je kunt een gratis proefles volgen. Tijdens de proefles kun je kijken of je gitaar spelen echt leuk vindt en je kunt kennismaken met de docent. De proefles is gratis en je bent tot niets verplicht.
Als je onderstaand formulier invult nemen we contact met je op om een afspraak te maken.