Bij Muziekfabriek Hardenberg worden keyboardlessen gegeven aan beginners en gevorderden, van jong tot oud.
Door kennis te maken met toonladders, akkoorden en een praktische benadering van de harmonieleer, leggen we de basis voor het bespelen van toetsinstrumenten. Het doel is je favoriete muziek te kunnen spelen, daarom is er volop ruimte voor jouw eigen inbreng. Het beheersen van een instrument kost veel tijd, energie en uithoudingsvermogen. Uitgangspunt is plezier te beleven aan het maken van muziek op jouw instrument.

Tarieven

Tarieven jonger dan 21
Ben je jonger dan 21 jaar dan gelden de volgende tarieven:

  • Individueel les: € 18,00
  • Tweewekelijks individueel les: € 21,00
  • Duoles: € 11,00 per persoon
  • Tweewekelijks duoles: € 12,50 per persoon

Tarieven ouder dan 21
Ben je ouder dan 21 jaar dan wordt het tarief belast met 21% BTW.

  • Individueel les: € 21,78
  • Tweewekelijks individueel les: € 25,41
  • Duoles: € 13,31 per persoon
  • Tweewekelijks duoles: € 15,13 per persoon

Individuele lessen en duolessen duren een half uur.

Even voorstellen

Mijn naam is Henri Timmerman. Op mijn achtste begon ik als slagwerker bij muziekvereniging SDG in Ommen en kwam er al snel achter dat muziek maken echt mijn ding was. Naast ongestemd slagwerk speelde ik hier ook melodisch slagwerk en om mijn melodische kennis te vergroten ben ik piano gaan spelen. Als toetsenist heb ik vanaf dat moment in meerdere bands gespeeld. Zo heb ik mee mogen spelen in de theatershow van The Heinoos in 2014.
Met het behalen van mijn instructeursdiploma ben ik begonnen met les geven in de slagwerkwereld. Als instructeur en docent ben ik verbonden aan muziekvereniging Hasselts Fanfare in Hasselt en De Eendracht in Hardenberg. Daarnaast geef ik drumles bij Slagwerkspeciaalzaak en Opleidingshuis De Tambourijn in Borne. Wegens uitval van een docent ben ik hier de afgelopen jaren ook begonnen met het geven van keyboardlessen.
Naast het actief muziek maken houd ik mij ook bezig met componeren en arrangeren voor verschillende bezettingen.

Meer weten?

Je mag altijd mailen of bellen op 06-301 736 87.

Gratis proefles

Je kunt een gratis proefles volgen. Tijdens de proefles kun je kijken of je keyboardles echt leuk vindt en je kunt kennismaken met de docent. De proefles is gratis en je bent tot niets verplicht.
Als je onderstaand formulier invult nemen we contact met je op om een afspraak te maken.